İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ve Atatürk Arboretumu Ziyareti

25 Kasım, 12:49

Üniversitemiz Orman Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ve Atatürk Arboretumu’nu Ziyaret Etti.

20.11.2013 tarihinde, üniversitemiz Orman Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, Orman Botaniği I dersi kapsamında Doç. Dr. Necmi AKSOY, Yrd. Doç. Dr. Turgay BİRTÜRK, Arş. Gör. Neval GÜNEŞ ÖZKAN ve Uzman Serdar ASLAN gözetiminde İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi ve Atatürk Arboretumu’nu ziyaret etti.

Öğrenciler önce İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi bahçesinde bulunan doğal ve egzotik Gymnospermae (Açık Tohumlular) örneklerini incelediler. Daha sonra Atatürk Arboretumu’na geçerek önce arboretumlar ve Atatürk Arboretumu hakkında bilgilendirildiler. Ardından burada bulunan doğal ve egzotik Gymnospermae örnekleri hakkında bilgilendirildiler.